Здравейте колеги. Нов съм във форума макар и да карам чероки от 1 година
.Тепърва се срещам с ядове уж за едни карета та то се оказа, че и шарнири трябва да се сменят е лошо няма . Обаче проблема е там, че забуксувах с избиването и на горноия и на долния шарнир на шенкела. Със сигурност има трик .Моля, споделете преди да взема флекса
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
шарнири XJ `99
Свий
X
-
До: шарнири XJ `99
Скоби имам . Питам процедурно как се действа от незнаие. В сервиз няма да отида ( не заради икономия) а поради мои лични съображения .Все пак благодаря за съвета ще изпробвам.Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнениеЯвно скоба нямаш, за това взимай чука. Избиват се със сила, ако нямаш правилната скоба.
Или в сервиз.
ZJ`99 4.0 LAREDO 2''
Коментар
-
Аз също сам бих си ги сменил.Първоначално публикуван от bonev_d Преглед на мнениеВ сервиз няма да отида ( не заради икономия) а поради мои лични съображения .
Не ти трябват скоби, а СКОБАТА.
Тя е спец. инструмент и най вероятно я нямаш.
Шарнирите просто са набити - подпираш от едната страна моста, от другата страна блъскаш шарнира.Най ме е страх от хора без мечти...
Коментар
-
YJ 1995 Sport. 2.5, AX-5, Command-Trac (NP231)
XJ 1996 Sport, 4.0. AW4, Selec-Trac (NP242) - retired
WJ 2000 Limited, 4.0, 42RE, Quadra-Drive
KJ 2002 Limited. 3.7, 45RFE, Selec-Trac (NP242)
Коментар
-
Може и тук http://www.madxj.com/MADXJ/technical...balljoints.htm но аз ги избих със големия управител моити

P.S. Този саит ми го изпрати Пламен но след като не намерих скоба и говорих със Димата той ни каза да не се притеснявам и да блъскам здраво със чуковете и аз видях голям зор докато ги избияПоследно редактирано от gun; 20-11-09, 09:23.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на Днес.
Коментар